woensdag 23 december 2009

Gitman light denim for Frans Boone

The Gitman "western style"  shirt in light denim...  Van de makers van Gitman Vintage, een stel jonge zeer enthousiaste mensen die oude stalenboeken afstoffen en de ideale pasvorm bestuderen, relax maar toch slim. En... erg prettige bijkomstigheid Gitman is gemaakt op de amerikaanse manier van onderhoud, machinaal wassen en in de droger, zonder medelijden voor het shirt, iets wat de levensduur verlengt, en dat is toch fijn, nietwaar?
Hierbij blijven ze bij hun beperkte productie capaciteit in de US, zodat kwaliteit continue blijft. We zullen dan ook het hele jaar re-stocks ontvangen. Afgelopen winter hebben we de oxfords met veel succes geintroduceerd en wachten daar nu met smart op de re-stock.


Daarnaast volgen er de komende weken allerlei nieuwigheden dus blijf volgen... We trappen af met deze western style in light denim, gemaakt nadat  vriend Hans van Dijk en ik even een korte mail sessie hebben gevoerd wat we "NU" wilden bestellen voor december en iets bijzonders...


"off the record"  dat "NU" is een gezamenlijke denkwijze over het bezitten van bepaalde zaken, of het onmiddellijk verlangen naar het bezitten...of iets gedaan willen hebben of het in de winkel willen hebben liggen. Voor diegenen die al bang worden; het is niet kwaad bedoeld...  maar je moet er tegen kunnen en het "NU" kunnen doen.